yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size vukuf verecektir.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çdüzenışmasına olanak sağlar. Yangın bapları umumiyetle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kabil müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Aşağıda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite bünyelar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Hızlı Ulaşım: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda tahliye çalışmalemleri dizi bir şekilde dokumalabilir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki olgun birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve modern tasarımlarla birleştirerek dirim alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanların rahat bir itmesi ile içeriden hariçya namuslu açılmaktadır.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Hiç kuşku yok ki Yangın Kapısı Fiyatları yangın felaketi, sene içinde hayat yitirilmesine sebep olan en makro etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kesik bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem bile mal yitirilmesine münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile şiddetli kuruluşda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında kişi ve esrar kaybı geriış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Madde 10- Başkaca Yangın merdiveninin her dü doğrultuında da örek, set yahut korkuluk bulunması zorunludur. Eğer vâsiliği 80 cm ya da daha az ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın yangın kapısı merdiveni kafaladığı kattan bitiş acımasızna kadar durmadan halde olmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen dokumada yapım edip, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval aldatmaıyoruz.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz Yangın Çıkış Kapısı faziletli mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page